Beboerhuset i Lisbjerg

Har du festen, men mangler et sted at være? Beboerhuset kan rumme mange gæster og har service og køkken. Overskuddet går til lokale arrangementer, som gerne skal styrke sammenholdet i Lisbjerg-Skejby-Terp.

Sådan booker du beboerhuset:

• Send en mail til leje@lst-beboerforening.dk med forespørgsel på dato du ønsker at leje. Vi svarer helst (og hurtigst) på mail. Er mail ikke en mulighed, kan der ringes på 29 85 13 84.
  • Adresse på beboerhuset: Randersvej 384, 8200 Aarhus N.
  • OBS: Beboerhuset kan ikke udlejes til ungdomsfester. Halvdelen af de festende skal være over 25 år.

Hvad koster det at leje beboerhuset i Lisbjerg?

• Beborhuset koster 2200 kr. at leje fra klokken 18 dagen før festen til klokken 12 dagen efter festen.
  • Depositum er 2000 kr., som betales ved reservation.
  • Foreningens medlemmer lejer beboerhuset for 1500 kr.

Er beboerhuset ledig?

• Hvad rummer beboerhuset?
  • Industriopvaskemaskine, elektrisk komfur med 6 kogeblus og ovn, 2 stk. køleskab, kummefryser, 2 stk. 2 liter kaffemaskine
  • Service til ca. 70 personer.
  • Borde og stole
  • Flag til flagstang i haven

Foto fra beboerhuset: